Tanssistudiolla opetettavat tanssilajit

Lastentanssi 4-6-vuotiaille

Tunneilla tutustutaan omaan kehoon ja sen mahdollisuuksiin liikkua. Opitaan "työskentelemään" ryhmässä ja yksilönä. Tuntien tavoitteena on myös luoda lapselle lämmin, pysyvä suhde tanssiin ja musiikkiin.

Alkeisbaletti 6-7-vuotiaille

Baletin alkeita, pieniä tanssisarjoja. Luova tanssi kuuluu vahvasti tuntiin.

Baletti

Määrätietoista balettitekniikan opiskelua tunneilla, joilla lapsen ja nuoren ilo liikkua saa näkyä. Myös tanssi-ilmaisulla on tärkeä osa opetuksessa. Baletin opiskelu aloitetaan aikaisintaan 7-8 vuoden iässä.

Jazz-tanssi

Tanssin iloa ja liikkeen huumaa pohjaten jazz-tanssitekniikoihin. Jazz-tanssille tyypillistä on liikkuminen polvista koukistettuna lähempänä lattiaa, liikkeiden aksentointi, rytmeillä leikittely ja kehon eri osien erottelu. Tunnilla tehtävät tanssisarjat vaihtelevat musikaali-, show-, funk- ja modernin jazzin tyylilajeissa.

Lyrical dance

Yhdistellään erilaisia jazz- ja modernin tanssin tekniikoita sekä harjoitteita. Opetellaan käyttämään vartaloa monipuolisesti sekä löytämään omaa tyyliä. Jokaisella tunnilla tehdään tanssisarjaa. Lisäksi tunnnella painotetaan paljon musikaalisuutta ja aksentointia. Ja hyvää mieltä, sillä hauskaa pitää ja saa olla!

Nykytanssi

Pohjautuu modernin tanssin tekniikkaan, joka on kehittynyt vapaampaan ja monipuolisempaan suuntaan. Vartalon monipuolinen käyttö yhdistettynä release-tekniikkaan, lattiatyöskentelyyn sekä akrobatiaan muodostavat toimivan kombinaation.

Street dance

Streetissä harjoitellaan lajille ominaista tapaa liikkua, rennosti ja hyvällä asenteella. Liikkeessä käytetään paljon joustoa, aksentteja sekä hyödynnetään musiikin rytmejä. Tunneilla harjoitellaan liikkumista lattiatasolla sekä akrobatiaa.

Breikki

Breakdancen ystäviäkään ei ole unohdettu. Studion tunneilla tavataan siis!

JustDance

Näiltä tunneilta ei vauhtia puutu. Tunneilla yhdistellään eri tanssityylejä: rentoa streettiä, vauhdikasta discoa, musiikkivideoiden uusimpia muuveja... Näillä tunneilla tärkeintä on hyvä meno.

Pikkupoikien omat tunnit

Pikkupoikien omilta tunneilta ei vauhtia ja energiaa puutu. Näillä tunneilla tärkeää on liikunnan ilo. Tunneilla opitaan toimimaan ryhmässä ja ottamaan toiset huomioon. Tutustutaan eri tanssilajeihin ja akrobatian alkeisiin, ehkä välillä liikutaan kuin Tarzan tai Spiderman.

Disco dance

Disco dance on nopeutta, voimaa ja notkeutta kehittävä urheilullinen tanssilaji. Tyypillisiä käsiliikkeitä ovat vinhat pyöritykset, nopeat ojennukset ja voimakkaat iskut. Erilaiset askelikot, potkut ja hypyt sekä pyörimiset täydentävät tanssimista ja kehittävät kokonaisvaltaista vartalon käyttöä ja hallintaa. Vielä räväkkä ilmaisu ja mausteet muista tanssilajeita tempaavat mukaansa niin tanssijan kuin katsojankin. Kaksi eri ryhmää tarjolla: Disco 1 -ryhmä on suunnattu paljon esim. balettia ja jazz-tanssia tehneille sekä Disco 2 -ryhmä, joka on kaikille, joilla on jonkin verran aikaisempaa treeniä muissa lajeissa tai ei ollenkaan tanssitaustaa.

Latinoshow

Latinoshow on yhdistelmä eri showtanssitekniikoita ja latinalaistanssien elementtejä. Tyyli voi pohjautua esim. salsaan, cha-chaan, sambaan, rumbaan, jiveen, reggaetoniin... Tunneilla harjoitellaan tanssisarjojen lisäksi vartalonkäyttöä ja tehdään erilaisia tekniikkaharjoituksia. Latinoshow on lajina uusi ja näin ollen tunnit ovat vahvasti opettajansa näköisiä.

Tempputanssi

Tanssitunti, jossa tanssin lisäksi paljon akrobatiaa, tanssileikkejä, temppuilua ja rytmiharjoittelua. Ota vaikka kaveri mukaan ja tule pitämään hauskaa ja oppimaan!


Tanssistudio | Tanssilajit | Lukujärjestys | Hinnasto | Opettajat | Yhteystiedot | Ilmoittautuminen

  Toteutus: Resulttia Solutions

Baletti- ja Tanssistudio Teija Suova
Yliopistonkatu 58 B, 33100 Tampere
Puhelin: 050 563 1447

Tanssistudio | Tanssilajit | Lukujärjestys | Hinnasto | Opettajat | Yhteystiedot | Ilmoittautuminen

Seuraa Instagramissa: @bts_teijasuova